Gidsentekening

Op een gidsentekening worden vaak meerdere personen voor je getekend, die voor jou op dit moment belangrijk zijn. Het kan je (geleide)gids zijn, een (overleden )dierbare zoals een familielid, een vriend(in) of een anderszins bekende persoon. Ik zie soms de overleden dierbare op oudere leeftijd, maar dan wordt hij of zij toch vaak jong getekend. Zoals zij eruit zagen in de kracht van hun leven. Hoe groter het formaat, hoe meer informatie er natuurlijk op kan. Op een A5 tekening wordt meestal 1 persoon getekend omdat het een beperkt formaat is, De informatie is beknopt.
De bijgevoegde foto's die bij de tekeningen getoond worden, zijn gevonden nadat de tekeningen gemaakt zijn. De achtergrond op de tekening geeft jou persoonlijke verhaal weer. Dit beeld uit wat er momenteel voor jou belangrijk is. Wat je bezig houdt en wat je daarmee het beste kunt doen. Meestal wordt er een stukje verleden, heden en toekomst getekend.
Wil je graag alleen een tekening van en info over jouw persoonlijke gids dan kun je het beste een tekensessie/opdracht Ontmoet uw gids afspreken of per post aanvragen. Meer info of een opdracht geven via het CONTACTformulier of via info@tekenmedium.nl . Kijk voor meer tekeningen in de Galerie Meer informatie over gidsen kunt u vinden onder gidsen en bevindingen van mensen op reakties
 
Onderstaande tekeningen zijn voorbeelden van een A4 tekening 21x30. Alle bijgevoegde foto's zijn gevonden nadat de tekening gemaakt is.
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Onderstaande tekeningen zijn voorbeelden van een A3 tekening formaat 30 x 42
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegenAfbeelding invoegen

Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen 
 
 
Afbeelding invoegen
A5 tekening
 
Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
A4 tekening
      Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen