Spirituele tekeningen

De tekeningen
Via inspiratie maak ik mediamieke tekeningen (psychic art). Zoals een Gidsentekening of een Energetische tekening .Ook een natuurtekensessie is erg interessant. Dat zijn tekeningen van het bewustzijn van de natuur, zoals natuurwezens deva's en wie zich wil laten tekenen. Een aantal tekeningen kan je in de galerie bekijken. Daar heb ik een aantal tekeningen geselecteerd en in reakties kun je wat bevindingen van mensen lezen. Je kan een gidsentekening of energetische tekening met consult of een sessie ontmoet uw gids aanvragen via het CONTACT  formulier info@tekenmedium.nl of telefonisch.

Tekening met consult in het atelier of op locatie
Je kunt een afspraak maken voor een gidsentekening of energetische tekening met consult in het atelier of op een andere locatie. Zoals bijvoorbeeld bij jou thuis of in je praktijk of tijdens een cursus.Tijdens en na het tekenen krijg ik boodschappen door van jouw gidsenen/of overleden dierbaren. Meestal zijn er tijdens de sessie verschillende gidsen en/of overleden dierbaren aanwezig.

Tekening met consult per post
De tekening kan ook per post verzonden worden. Voor het tekenen heb ik alleen jou achternaam, voornaam en geboortedatum nodig. Bij de gidsentekeningen en de energetische tekeningen en ontmoet uw gids tekeningen wordt via het automatische schrift een beschrijving gegeven. Je kan de tekening via het CONTACT formulier aanvragen.
Tekenen van de energieŽn, natuurwezens, bewustzijnsvormen, landschapsengelen buiten in jouw tuin. Het zuiveren van een plek. Er zijn talloze mogelijkheden waarvoor een tekening gemaakt kan worden.
 
Het onder inspiratie tekenen.
Samen met de gids Ido maak ik de tekeningen en de gids Gilbert geeft er tijdens een sessie meestal de uitleg bij. Zelf fungeer als een schakel tussen de werelden. Zelf heb ik weinig of eigenlijk geen invloed over wat of wie er getekend wordt. Mijn taak is het om alles zo goed en duidelijk mogelijk in de stof neer te zetten. Het is een grote verantwoordelijkheid om dit zo zuiver mogelijk te doen. Zo heeft ieder zijn of haar "taak" in het tot stand komen van een tekening of schilderij.

Tijdens het tekenen, het duiden of het beschrijven ga ik in een lichte of wat diepere trance, waar in ik mij met mijn gidsen verbind om samen te kunnen werken. Ik blijf dus bewust aanwezig, maar kan het werk zelf niet beÔnvloeden. De tekeningen worden in afstemming en samenwerking met diverse gidsen gemaakt. Gidsen die ieder met hun eigen kennis en vaardigheden mij (bege)leiden. De informatie wordt via beelden, gevoel, in woorden, in horen of reuk doorgegeven en zo nodig via het automatisch schrift.
Ik teken echter de gidsen, overleden dierbaren, niet na zoals een portrettekenaar doet. Zij poseren niet op die manier voor me. Ze zijn er natuurlijk wel allemaal bij aanwezig, vaak zelfs al voordat de cliŽnt zelf aanwezig is voor de sessie. Ik zie hen en ervaar hun gevoelens, energie, eigenlijk hun gehele wezen voor zover dit natuurlijk belangrijk is.
Het is een jarenlange oefening geweest van geduld, concentratie tijdens mijn schoolperiode en de verschillende werksoorten en vooral tekenen. Uren tekenen, gewoon als hobby. Vooral in het gewone aardse leven leer je de basis voor dit spirituele werk.
Het tekenen en schilderen gebeurd in samenwerking met mijn gidsen, die dankbaar gebruik maken van mijn vaardigheden die ik opgebouwd heb voor dit werk. Als ik zelf iets wil wijzigen, omdat ik dat mooier vind, lukt dit niet. Dat gaat gewoonweg niet. Het potlood kan zelfs geheel "uit zichzelfĒ bewegen, zo sterk kan de inwerking van de gidsen zijn. Het werk is heel intensief en vraagt veel energie van mij en van mijn gidsen, omdat je steeds van energieveld(wereld) en afstemming moet wisselen en steeds andere vormen van gevoelsbewustzijn ervaar. Daarom is het ook niet mogelijk om hele dagen achter elkaar dit werk te doen. Het moet wel zuiver blijven. Want als je te lang doorgaat, verlies je, je gronding en het contact met de gidsen. Een goede gronding is zeer belangrijk voor dit werk. Ook is het mij niet mogelijk om precies een vaste eindtijd aan te houden.
Hieronder een enkele reaktie op verschillende soorten tekeningen.
 
Afbeelding invoegen
Tekenen tijdens het natuurwezensymposium

Afbeelding invoegen
Tekensessie bij Inn Earth in Nunspeet

Afbeelding invoegen
Ido (tekening uit 1998)