Tekeningen

DE TEKENINGEN
Deze geinspireerde tekeningen ontstaan in samenwerking, in een co-creatie met "mijn" en " jouw" gidsen en/of dierbaren. Ik ervaar het echt als teamwork. De tekeningen geven inzicht en energie, het is een leidraad om het heft in eigen hand te nemen. Doordat je steviger op de aarde gaat staan kun je weer verder op je pad. De tekeningen zijn altijd positief en schenken je inzicht en blijheid. Een aantal tekeningen kan je in de galerie bekijken. In reakties kun je wat bevindingen van mensen lezen. Voor meer info, opdracht of een afspraak ben ik te bereiken via het CONTACT  formulier, per email: info@tekenmedium.nl of telefonisch 0629350619

TEKENING MET READING in het atelier of andere locatie
Je kunt een afspraak maken voor een tekening met een reading. Dat kan in het atelier of elders op een andere locatie. Zoals bijvoorbeeld bij jou thuis of bij jou in de praktijk. Tijdens de sessie zijn de gids(en) en/of overleden dierbaren aanwezig en geven aan wat voor jou belangrijk is.. 

TEKENING MET SCHRIFTELIJKE READING per post
De tekening kan ook per post verzonden worden. Voor het tekenen heb ik alleen jou achternaam, voornaam en geboortedatum nodig. Bij de gids/dierbare de energetische tekening en gidsentekening wordt een schriftelijke reading gegeven. Je kan de tekening via het CONTACT formulier aanvragen.

NATUURTEKENEN met READING
Tekenen van de energieën, natuurwezens, bewustzijnsvormen, landschapsengelen buiten in jouw tuin. Het zuiveren van een plek. Er zijn talloze mogelijkheden waarvoor een tekening gemaakt kan worden.

 
Afbeelding invoegen
Tekenen tijdens een Paraview beurs in Hilversum

Afbeelding invoegen
Tekensessie bij Inn Earth in Nunspeet

Afbeelding invoegen
Ido (tekening uit 1998)