ZIELSPORTRET met reading

Op het zielsportret wordt een deel van jouw zielenreis die je tot dusver afgelegd hebt en jouw zielsbewustzijn (hoger zelf of kosmisch bewustzijn) geschilderd.
Er worden verschillende eerdere incarnaties uitgebeeld die voor je huidige incarnatie belangrijk zijn.
Jouw gidsen, waaronder je geleidegids, worden erbij geschilderd. Ook maak je kennis met de engel die jou tijdens jouw zielsreis  begeleidt. Hij/zij is een engel met een hoger ontwikkeld bewustzijn met inzicht in jouw gehele zielsreis. Je krijgt inzicht en overzicht in de samenhang met eerdere levens. Alleen die levens die nu in jouw huidige leven van belang zijn voor je, worden geschilderd.
Het zielsbewustzijn of ook wel hoger zelf genoemd, zoals je dit tot dusver hebt opgebouwd, ontwikkeld hebt wordt weergegeven in een aardse vorm zien die jouw innerlijk weerspiegelt. Het sterrenbeeld is je huidige leven/persoonlijkheid en laat jouw huidige levensweg zien. En verder alles wat van belang is voor een beter begrip van je huidige incarnatie, eerdere incarnaties en de grotere samenhang.
Het zielsportret wordt via automatisch schrift en een reading aan je uitgelegd.
Het zielsportret kun je slechts eenmaal in je leven laten maken. Je kunt dit voor jezelf laten maken of voor een ander, bv als cadeau. Dan mag en kan dit alleen gemaakt worden met de nadrukkelijke toestemming van de beoogde persoon. Je kan vrijblijvend informatie aanvragen of een opdracht geven via het CONTACT formulier, email info@tekenmedium.nl .
Een zielsportret vraagt van mij een enorm diepe intense manier van werken en toewijding en daarom ook veel tijd. Er is gemiddeld een half jaar voor nodig om het portret te realiseren. Als het schilderij klaar is, voelt het als een geboortefeestje.
Gezien de hoeveelheid informatie die afgebeeld wordt kan er alleen op een groter formaat doek geschilderd worden.
Investering in jezelf: € 1950,- voor het formaat van 80x 100. Op elk ander schilderij zoals bv een sterrenbeeldschilderij, wordt maar een deel geschilderd van wat er op een zielsportret wordt afgebeeld. Het zielsportret is een uiteindelijke combinatie van alle eerdere vormen die ik gemaakt hebt met nieuwe elementen erbij. De voorafgaande tientallen jaren is hier naar toe gewerkt. Er zijn wachttijden voor het laten maken van een zielsportret.


 
Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
 
Deze portretten zijn met toestemming geplaatst.