Engelen

Er zijn tot nu toe drie (Aarts)engelen geschilderd.
 
Lady Faith
Wederhelft van de aartsengel MIchael

Lady Faith geeft je vertrouwen in jezelf en in je toekomst. Door dit vertrouwen wordt je angst minder. De bol die zij symbolisch in haar linkerhand ophoudt is een ziel. Zij beschermd jou ziel. Lady Faith helpt je om je zelfvertrouwen sterker te maken. Jij bent in je kern net zo licht, als het licht wat zij uitstraalt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lady Lydea
Vrouwe van het licht, zielenpartner van Metatron, heer van het licht.
 
Zij heeft de sleutel tot ieders hart in haar linkerhand.   Lydea leidt jou naar die sleutel, die toegang geeft tot jouw eigen godsvonk. Jouw eigen lichtbron. Zij beschermt en begeleid jou op jouw weg.Roep haar hulp in en jouw persoonlijke pad wordt lichter. Zij vertegenwoordigt het licht. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lady Bijfana
Wederhelft van de aartsengel Kadlomiel

Lady Bijfana is de beschermvrouwe van de zielsenergie van Moeder Aarde. Zij bestaat louter uit licht. Alleen voor dit schilderij heeft zij een tastbare vorm aangenomen. Een vorm die een eenheid met Moeder Aarde laat zien. De energieŽn lopen in elkaar over. Rechts is de ziel in het geestelijk lichaam van Moeder Aarde te zien. Lady Bijfana beschermd met haar linkerhand deze zielenergie. In haar rechterhand draagt ze een paars ei. Deze symboliseert de geestelijke geboorte van de nieuwe tijd. De geestelijke geboorte van de nieuwe aarde, nieuwe energie, het nieuwe denken. Een nieuwe manier van leven.Het is onontkoombaar, niet terug te draaien. Zielen zullen de Aarde verlaten. Maar velen zielen incarneren juist om te helpen. Links is de oude energie te zien van de oude aarde en rechts de nieuwe lichtere energie van de nieuwe aarde.De sterren geven de hoger bewuste wezens weer die het hele proces begeleiden vanuit de sferen en andere dimensies. 

.

  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen